Lindi më 1903, në Burrel. Më 26 gusht 1946, me vendim nr. 446, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "pjesëmarrje në lëvizjen e Legalitetit dhe se ka pasur lidhje me kriminelë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me vdekje.

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2016, D. 65, FL. 2-3-24
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.