Pjesëtar i Ballit Kombëtar. U kap rob pas përfundimit të luftës së Qafzezit (Kolonjë), më 6 shkurt të vitit 1944, dhe pas 8-9 orë torturash, u ekzekutua bashkë me tre bashkëluftëtarë të tjerë të zënë rob si ai.

Uran Butka, Lufta Civile në Shqipëri: 1943-1945, vëllimi II, ISKK, Tiranë, 2015, f. 23.

Source: Uran Butka, Lufta Civile në Shqipëri: 1943-1945, vëllimi II, ISKK, Tiranë, 2015, f. 23
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.