Lindi më 1903, në Fier. Më 28 qershor 1993, komisioni i krijuar për vërtetimin e kohës së dënimit administrativ, vendosi t’i njohë kohën e internimit nga Tirana në Berat dhe Tepelenë, prej datës 15 shkurt 1945 deri më 25 mars 1952.

Source: F. 1, V. 2014, D. 14, f. 256-257
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.