Lindi më 1926, në Pojan të Korçës. Më 21 nëntor 1958, me vendim nr. 163, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për "tradhëti ndaj atdheut" dhe e dënoi me 15 vjet burg, konfiskim të pasurisë dhe humbjen e të drejtës politike për 3 vjet kohë.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist V (Tiranë: ISKK, 2016), 114
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.