Lindi në vitin 1929, në Tiranë. U arrestua në vitin 1960 dhe u dënua me 10 vjet heqje lirie për agjitacion dhe propagandë. U lirua më 1968.

Source: Agim Musta, Libri i zi i komunizmit shqiptar, «Naim Frashëri», Tiranë, 2007, XXIII, Dh, f. 306.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.