Lindi më 1929, në Kishavec të Dibrës. Me vendimin nr. 145, datë 20 shtator 1962, Gjykata Ushtarake e Tiranës e deklaroi fajtor për “tradhti ndaj atdheut në formën e arratisjes jashtë shtetit” dhe e dënoi me 18 vjet burg.

AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 76/1, fl. 4-5.

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2017, dosja 76/1, fl. 4-5
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.