Datëlindja: 1913. Vendbanimi: Milot, Durrës. Shtresa: fshatare e mesme. Data e arrestimit: 23 shkurt 1946. Dënuar: 15 vite. Zbritje dënimi: 7 vite. Akuza: ka furnizuar dhe ka strehuar kriminelët

Source: AQSH, F.Keshilli i Ministrave, V.1951,D.1173
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.