Abdyl Sharra (1915-1946) i lindur në Vlorë nga një familje që ishte mbështetëse e Pavarësisë Kombëtare, lëvizjeve demokratike dhe atdhetare në të gjitha kohërat. Kreu shkollën “Harry Fultz” në Tiranë dhe Fakultetin e Inxhinierisë në Vjenë të Austrisë. Punoi si inxhinier në tharjen e kënetës së Maliqit ku dhe u pushkatua më 22 nëntor 1946. Është shpallur “Dëshmor i Demokracisë”.

Source: Arkiva e shtetit
Source: Arkiva e Shtetit
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.