Ajdin Zemblaku, cilësohet si “kriminelë”dhe “armik i popullit”, u ekzekutua në Bilisht.

Source: https://en.kujto.al/dokumenti-xhelati-monstruoz-nevzat-haznedari-si-i-pushkatova-9-korcaret-pa-gjyq/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.