Lindi në vitin 1899, në Berat. Më 22 maj 1945, me vendimin nr. 49, Gjykata Ushtarake e Korpusit III Berat e deklaroi fajtor si “kriminel lufte dhe armik të popullit” dhe e dënoi me burgim të përjetshëm, konfiskimin e pasurisë së tundshme e të patundshme dhe me humbjen e përhershme të të drejtave qytetare-politike. Vdiq në burgun e Burrelit.

 

 

Source: AISKK, Fondi 1, viti 2015, dosja 20, fl. 727-728; Fondi 1, viti 2014, dosja 23, fl. 32-33.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.