Veprimtar politik, Ministër i Drejtësisë 18 janar-11 shkurt 1943 dhe 11 maj-10 shtator 1943. Lindi më 1898, në Jugosllavi. Më 13 prill 1945, Gjykata Speciale, e dënoi "për krime lufte", me 30 vjet burg. Shpehimisht vendimi thotë: “Për kriminelët e luftës ose armiqtë e popullit: Sokrat Dodbiba, Mihal Zallari, Ethem Cara, Ndoc Naraçi, Lazër Radi, Sami Koka, Sulejman Vuçiterni,” gjykata i dënon me “nga 30 vjet burg e punë të deryerueshme.” Liruar më 24 prill 1962.

Source: Fjalori Enciklopedik i Viktimave të Terrorit Komunist IV (Tiranë: ISKK, 2015), 338
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.