Bashkim Fiku, i dënuar në burgun e Spaçit. Pjesëmarrës në revoltën e Spaçit.

Source: https://en.kujto.al/45-vjetori-i-revoltes-se-spacit-dosja-e-plote-e-ngjarjes-shkaqet-pasojat-dhe-xhelatet/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.