Dile Ndreca internohet në kampin e Tepelenës dhe më 10 nëntor 1949 vdes nga dizanteria në moshën 70-vjeçare.

Source: Gazeta “Shqiptarja.com”, 13 dhe 14 shtator 2018
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.