Lindi më 5 korrik të vitit 1944, në Lushnjë. Më 14 janar 1980, Gjykata e Rrethit të Lushnjës e deklaroi fajtor për "agjitacion e propagandë kundër pushtetit popullor" dhe e dënoi me 10 vjet heqje lirie.

 

 

Source: AISKK, F. 1, V. 2012, D. 1, Fl. 427.

Esat Çoku ka kryer 25 vjet burg në Burrel e Spaç, në Qafë-Bari e nëpër kampet të ndryshme të punës të shpërndara nëpër të gjithë territorin e Shqipërisë.
Source: "Zërat e Kujtesës"
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Një familje një shekull burg në Burrel, Spaç e Qafë-Bari

Historia e dhimbshme e Azem Çokut e tre djemve të tij që kaluan jetën përmes Lexo më shumë