Fatmira Dine Nasufi,lindur më 1938 në Dibër, vajza e Esatit, i vrarë nga forcat e Sigurimit në Mokër, më 1949. U rrit në internim me nënën Sulltane e të vëllanë, në kampet e Shqipërisë. U internuan në Lushnje 1958-1978 dhe mbetën në kampin e Gjazës deri më 1991. Banon në Tiranë.

Source: Jozef Radi: Savra.internim, log. i cit, f. 12; Fatbardha Saraçi Mulleti: Kalvari i grave në burgjet e komunizmit, bot. i dytë: ISKK, Tiranë 2013, f. 157-160
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.