Filip Logoreci, lindur në Shkodër. Gjatë viteve të para të komunizmit ka vuajtur dënimin në birucat e burgut famëkeq të Shkodrës deri në momentet e fundit të jetës.

Source: Shkodranews
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

“Zef! …nanës, mi ço fjalë e i thuej se e kam dasht shumë..."

Çastet e fundit dhe amaneti i Filip Logorecit, lënë bashkëvuajtësit të tij të qelisë, Zef Lexo më shumë