Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.

News

blank

Mars 1948, gjyqi i "grupit të tretë të deputetëve", ku asnjë prej të dënuarve nuk qe deputet

Pas dënimit të dy grupeve të para të deputetëve, përkatësisht procesit të shtatorit 1947 dhe Lexo më shumë