Kreu një vit burg. Pjesë e një familjeje të dënuar me burgje dhe internime për arsye se djali i vëllait të tij, Pjetër Kadeli u dënua pas vrasjes së Bardhok Bibës dhe arriti të arratisej nga burgu.

Source: "Saga e dhimbjes", Fatbardha Saraçi Mulleti, ISKK
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.