Nazmi Selimja internohet për herë të parë nga Elbasani në Berat bashkë me familjen e më tej në kalvarin e mundimshëm në Turan dhe kampin e përqendrimit në Tepelenë.

Source: https://en.kujto.al/nazmi-selimja-mes-jetes-dhe-vdekjes-ne-kampin-e-turanit-dhe-tepelenes/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.