Nuri Arapi arrestohet në burgun e Vlorës dhe e dënohet me pushkatim si kundërshtar i Italisë. Pas 17 ditësh në burgun e Vlorës arratiset së bashku me Mustafa Kondin, Xhundi Shirakun, Veiz Pipën, Manush Myftiun dhe Llambi Çinin të dënuar me vdekje të gjithë këta nga Italia.

Source: Nga Familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.