Në vitin 1973 internohet nga Elbasani në Borsh të Sarandës, 5 vjet për aktivitete politike. Shpallet fajtor me motivacionin "agjitacion e propagand" dhe dënohet me 10 vjet burg në Spaç. Gjithsej ka kryer 18 vjet e 7 muaj burg.
Source: Nga familja

Video:
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.