Sherif Allamani rrjedh nga një familje nacionalistësh dhe kundërshtarë të sistemit komunist ai u dënua për tentativë për vrasjen e Enver Hoxhës. Një pjesë të burgut e bëri në Spaç. Ishte pjestar dhe në revoltën e Spaçit. Një pjesë të dënimit e kreu në burgun e Burrelit. Është ridënuar disa herë brenda në burg sapo i afrohej koha e lirimit.
Source: Nga familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.