I lindur në vitin 1912, në Filat të Çamërisë. Shpallet fajtor, me akuzën e krijimit të grupit armiqësor çam. Taho Sejko u arrestua më 28.7.1960 dhe më pas u dënua me vdekje e u pushkatua. Nuk i pranoi akuzat imagjinare të regjimit.

Source: Shqiptarja.com, 11 dhe 19 korrik ’18
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.