U arrestua për agjitacion dhe propagandë bashkë me të fejuarën, Merita Sokoli. Vuan torturat e hetuesisë dhe kampet e punës, si i burgosur, siç ishte ai i Jubës. Pas lirimit, internohet bashkë me bashkëshoten, Merita Sokoli, në Kavajë.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.