U dënua me vdekje, pushkatim. U ekzekutua më 3 korrik të vitit 1946, bashkë me Xhahit Kokën , Qenan Dibrën, Telat Drini, Mahmut Menikun, Sami Qeribashin, Shaban Ballën dhe Ali Kavajën.

Source: https://en.kujto.al/1946-cfare-thane-ne-fjalen-e-fundit-9-intelektualet-e-pushkatuar-te-bashkimit-demokratik/
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.