Ka marrë pjesë në rezistencën e popullsisë së Veriut ndaj regjimit komunist dhe ka mbështetur nacionalistët. Megjithë kërkesën e 50 matjanëve për faljen e tij, Xhemal Vata nuk i shpëtoi ekzekutimit.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.