I vëllai i tij, Gjon Kadeli, arratiset nga burgu. Për këtë arsye, Zefin e dënojnë dhe e dërgojnë në burgun e Tiranës. Vëllanë tjetër, Gjokë Kadeli e dërgojnë në Porto Palermo. Familjet ua internojnë në Tepelenë. Në kampin e Tepelenës ndërron jetë vajza dy vjeçe e Zefit, i vëllai, Gjoka dhe vajza e vëllait tjetër, Gjonit, po dy vjeçe.

Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.