Zore Krosi internohet në kampin e Tepelenës dhe më 10 nëntor 1949 njoftohej vdekja nga turbekulosi në moshën 5-vjeçare.

Source: Nga Familja
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.