Lindi më 2 shkurt 1918 në Dragjat të Shkodrës. U burgos, internua dhe iu konfiskua pasuria. I vëllai Mark Dragjati vdiq në burg, ndërsa vëllai tjetër Zef Dragjati, u dënua me 20 vjet burg.

 

Source: Fondi 1, Viti 2013, Dosje 5, Faqe 602.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.