Gjykata e Lartë, që shprehte verdiktin e Këshillit Gjyqësor të Kolegjit Penal, bëri të ditur se Skënder Daja , Dervish Bejko, Naim Pashaj  e Pal Zefi, shpallen fajtorë për pjesëmarrjen në një organizatë kundër pushtetit popullor me qëllim krimin e sabotimit ekonomik, ndaj dhe i dënoi me vdekje me pushkatim.

Source: Gazeta «Panorama», 2 maj 2011; Bedri Bllosh-mi, Rrëfime nga ferri komunist, Tiranë, 2011, f. 494.
Please complete the required fields.
Mbyll formen

Please select your image(s) to upload.