7 December, 2022
Home Tags Abas kupi

Tag: abas kupi

Ja pronat që regjimi u konfiskoi Prenk Pervizit, Abaz Kupit, Mehdi...

Lista e t’arratisunve politikë të N/ Prefekturës së Tiranës, si dhe pasunit që ata kanë lenë Sekuestrimi dhe konfiskimi i pronave të kundërshtarëve politikë, ishte...
NDIHMO