23 November, 2022
Home Tags Abaz kupi

Tag: abaz kupi

Hyrie Kupi rrëfen për kampin e Tepelenës

"Kam ngrënë supë me groshën që ka lënë ushtria italiane apo orizin me krimba kazani sipër... Tani e beson ti? Ne kemi qenë fëmijë...

Dëshmia e xhelatit: Si e vramë Atë Lekë Lulashin dhe ia...

“Vrasja u krye në pyllin e errët të Valbonës. ...Kufoma e tradhtarit të popullit u vu në zjarr të madh...” Rruga nga Kastrati i Malësisë...

Ja pronat që regjimi u konfiskoi Prenk Pervizit, Abaz Kupit, Mehdi...

Lista e t’arratisunve politikë të N/ Prefekturës së Tiranës, si dhe pasunit që ata kanë lenë Sekuestrimi dhe konfiskimi i pronave të kundërshtarëve politikë, ishte...
NDIHMO