10 March, 2023
Home Tags Abdyl Sharra

Tag: Abdyl Sharra

Abdyl Sharra, inxhinieri i diplomuar në Romë që u var në...

  Abdyl Sharra, lindi në Vlorë ën vitin 1915 në një familje patriotike, mbështetëse e Pavarësisë Kombëtare, pjesë e lëvizjeve demokratike dhe atdhetare në të...

Grupi i “sabotatorëve të kënetës së Maliqit”, dëshmia e gazetares Zyraka...

Në nëntorin e 1946, lajmi më i madh në Tiranë ishte gjyqi ndaj atij që u quajt me bujë, “grupi i sabotatorëve të kënetës...

Genocidi mbi elitën e kombit shqiptar nën terrorin komunist

Tomor Aliko: Ju rrëfej siu eliminua truri i kombit shqiptar me vendime të gjyqeve speciale dhe ato ushtarake, varjet në litar, ekzekutimet, burgosjet Nëse diktatori...

Dokumenti i 1946/Dekreti i vdekjes për grupin e inxhinierëve të Maliqit

Ja dokumenti i 1946 ku zbardhet dekreti i dënimit me vdekje të inxhinierëve të Maliqit. Edhe pse ata këmbëngulnin për pafajësi dhe kërkonin tu...
NDIHMO