29 November, 2022
Home Tags Anton Logoreci

Tag: Anton Logoreci

“Zef! …nanës, mi ço fjalë e i thuej se e kam...

Çastet e fundit dhe amaneti i Filip Logorecit, lënë bashkëvuajtësit të tij të qelisë, Zef Staku. Historia tronditëse e gjimnazistit shkodran, që humbi këmbë...
NDIHMO