27 November, 2022
Home Tags Aranit Cela

Tag: Aranit Cela

E dënoi me vdekje shoku i klasës Aranit Çela. Ja fjala...

Ndue Pali ishte një i ri nacionalist, ndër të parët që kundërshtuan fashizmin në Shqipëri, dhe i internuar për këtë shkak në Ventotene për...

1959/ Aranit Çela: Kushtet e rënda në kampet e Lushnjes, si...

Dokumenti "Tepër sekret", ku prokurori i përgjithshëm Aranit Çela bën raportin e një vizite vëzhguese në kampet e internimit në Lushnje. “S’ka evidenca për...

Aranit Çela: "Kërkoj pushkatimin e katër të dënuarve të Spaçit",...

ARANIT ÇELA: Ne themi që të dënohen me vdekje (pushkatim) dhe të pushkatohen jo përpara të tjerëve dhe jo para kampit. HAXHI LLESHI: Për këtë...

Aranit Çela, ja si e kërkon dënimin me vdekje për 11...

Në këtë moment në foto, me gishtin tregues, në shenjë hakërrimi, Aranit Çela në rolin e prokurorit është në sallën e gjyqit, ku zhvillohej...

Bilanci i frikshëm: Vetëm banorët e fshatin Mursi, kryen 1200 vite...

Rrëfimi i Andrea Gjikës: Internimi në Krujë, më pas në Valias, Cërrik të Elbasanit, në Dukat të Vlorës dhe në fund në Borsh. Si...
NDIHMO