28 February, 2024
Home Tags At Anton Harapi

Tag: At Anton Harapi

At Anton Harapi, një foto e rrallë nga gjyqi. Ja fjalët...

Tiranë shkurt 1946. Kjo foto e rrallë dëshmon momentin kur po i çojnë në gjyq Pader Anton Harapin, Zef Nasin dhe Maliq Bushatin. Populli...
NDIHMO