30 November, 2022
Home Tags Brigada sulmuese “Perlat rexhepi”

Tag: Brigada sulmuese “Perlat rexhepi”

Dëshmia e xhelatit: Si e vramë Atë Lekë Lulashin dhe ia...

“Vrasja u krye në pyllin e errët të Valbonës. ...Kufoma e tradhtarit të popullit u vu në zjarr të madh...” Rruga nga Kastrati i Malësisë...
NDIHMO