23 November, 2022
Home Tags Burgjet

Tag: Burgjet

Burgjet dhe kampet e Punës në Shqipëri, 1944-1991

Lista e të gjithë burgjeve të mbyllura dhe kampeve të punës ku vuajtën dënimin të burgosurit politik shqiptarë gjatë periudhës 1944-1991   Burgjet Burgu nr.1 Peshkopi, vitet...
NDIHMO