27 November, 2022
Home Tags Burgu i Shkodres

Tag: Burgu i Shkodres

Asim Goga/ Në të njëjtin burg me nënën time

"Mua dhe nënën në burg, ishte buruca aty dhe nuk më linin për të parë nënën. Unë e shihja nënën, nëna më shikonte mua...
NDIHMO