7 December, 2022
Home Tags Caf meti

Tag: caf meti

E dënoi me vdekje shoku i klasës Aranit Çela. Ja fjala...

Ndue Pali ishte një i ri nacionalist, ndër të parët që kundërshtuan fashizmin në Shqipëri, dhe i internuar për këtë shkak në Ventotene për...
NDIHMO