8 March, 2023
Home Tags Dom Lazer Shantoja

Tag: Dom Lazer Shantoja

Firma e Enver Hoxhës në dënimin me vdekje të priftit Dom...

Pse interesohej personalisht Enver  Hoxha për priftin katolik dhe Sulçe Beg Bushatin në Shkodër dhe si e aprovoi dënimin e tyre me vdekje… Dy radiograme ...
NDIHMO