30 November, 2022
Home Tags Dushan Mugosha

Tag: Dushan Mugosha

Lufta dhe tradhëtitë mes Enver Hoxhës, Mehmet Shehut e Tuk Jakovës...

Ka qënë e ashpër lufta brenda rradhëve të partizanëve gjatë luftës antifashiste, po aq sa ç’ishte më pas dhuna diktatoriale e Enver Hoxhës mbi...
NDIHMO