17 January, 2024
Home Tags Ejëll Çoba

Tag: Ejëll Çoba

Lutjet e një nëne, drejtuar prokurorit komunist: Faljani jetën djalit tim...

25 vite në burgjet komuniste/ Hyri i ri dhe doli plak nga qelitë e burgjeve të diktaturës komuniste Në 2 nëntor të vitit 1946, u...

Uran Kostreci: Dëshmoj jetën e vështirë në qelitë e Burrelit

“Në dhomën ku më caktuan mua, rrinin 33 vetë. Dhoma kishte përmasat 8m e gjysmë me 5m e gjysmë. Aq ishin dhomat në Burrel....
NDIHMO