8 March, 2023
Home Tags Fadil Capo

Tag: Fadil Capo

Takim me nënën pas 12 vitesh/ Dëshmi nga Fadil Çapo

Rrëfimi i rrallë i Fadil Çapos/  Iu internuan nënën dhe i lanë 21 ditë vetëm pa bukë e ujë…Tre të miturit që e rigjetën...

Jetimët e nënës sime!

Jeta e vështirë e Fadil Çapos në diktaturën komuniste. Vuajtjet e një fëmijë 6-vjeçar pasi u nda nga nëna e nuk e takoi për...
NDIHMO