2 December, 2022
Home Tags Fadil Dizdari

Tag: Fadil Dizdari

67 vjet nga krimi komunist, kush ishin 22 të pushkatuarit pas...

Bomba në  Ambasadën Sovjetike dhe justifikimi për të çuar para togës së pushkatimit 22 intelektualë të Tiranës. Konsideroheshin nga regjimi si antikomunistë që ishin...

Komunistët shkurt 1945: Burgjet janë plot, këta 50 armiq çojini në...

Lista me 50 të burgosur që regjimi vendosi ti cojë në internim në shkurt 1945. mes tyre fëmijë dhe përkrahës të nacionalistëve , kundërshtarë...
NDIHMO