29 November, 2022
Home Tags Gjon Rrethi

Tag: Gjon Rrethi

Historia e vjetër e një ditari të ri

  Një udhëtim në Hajmet, fshati që u persekutua masivisht nga diktatura komuniste.  Historia e dhimbshme e Gjon Rrethit, pse ai nuk flet dot  dhe...
NDIHMO