7 December, 2022
Home Tags Hajri Pashaj

Tag: Hajri Pashaj

Aranit Çela: "Kërkoj pushkatimin e katër të dënuarve të Spaçit",...

ARANIT ÇELA: Ne themi që të dënohen me vdekje (pushkatim) dhe të pushkatohen jo përpara të tjerëve dhe jo para kampit. HAXHI LLESHI: Për këtë...
NDIHMO