27 November, 2022
Home Tags Kamp internimi Savër

Tag: Kamp internimi Savër

Sofokli Kuqeshi/ 30 vjet internim në Savër

"Unë isha 10 vjeç, 5 vëllezër, një motër dhe nëna kur na sollën. Na bënin apel dy herë në ditë, kishte raste që kur...

“Sekret” 1958/  Të ngremë barraka me baltë  për 156 familje të...

Dokumenti zyrtar që dëshmon ngritjen e kampeve të internimit në Lushnje. Sa të internuar kishte  në Savër në vitin 1958 dhe si jetonin ata...
NDIHMO