29 November, 2022
Home Tags Kamp

Tag: kamp

“Sekret” 1958/  Të ngremë barraka me baltë  për 156 familje të...

Dokumenti zyrtar që dëshmon ngritjen e kampeve të internimit në Lushnje. Sa të internuar kishte  në Savër në vitin 1958 dhe si jetonin ata...
NDIHMO