7 December, 2022
Home Tags Kampi Turan

Tag: Kampi Turan

Nazmi Selimja: Mes jetës dhe vdekjes, në kampin e Turanit dhe...

Vdiqën rreth njëqind fëmijë në Turan, vetëm nga mungesa e ushqimit… Ndërsa Tepelena, ishte kamp shfarosjeje. Atje nuk ekzistonte asnjë farë e drejte, dhe...
NDIHMO